Lean procesverbetering

Het gaat bij Productiviteitsverbetering om het optimaliseren van personeelsplanning, middelenplanning, materiaalplanning, processen en doorlooptijden. Daar de invloed van de keuzes die hier gemaakt worden mogelijk zeer groot is op de rest van de organisatie zijn dit vaak trajecten met een langere doorlooptijd. Lean, Lean-Six Sigma en andere specifieke methodes worden toegepast en uitgewerkt.

 

Samen met uw organisatie zoeken we naar de methodes die het best bij u passen en het beste resultaat verzekeren.
Tijdens een productiviteitsanalyse wordt gekeken naar de huidige situatie en de mogelijke problemen die in de organisatie te vinden zijn. Summit Group presenteert u de mogelijke oplossingen en de wijze van implementeren. Vanzelfsprekend verricht Summit Group samen met uw medewerkers de implementatie van de voorgestelde oplossingen.

 

Bekijk onze brochure Bekijk onze cases

Verbetering Productiviteit

Productiviteitsverbetering gaat hand in hand met een optimale personeelsplanning, middelenplanning, materiaalplanning, processen en doorlooptijden.

 

 

Lees meer

 

Lean

Lean staat voor "de slanke organisatie", iets wat Summit Group toepast in de productiviteitsprojecten. Klant en medewerker staan centraal.

 

 

Lees meer

 

Lean - Six Sigma

Summit Group past onder andere Lean - Six Sigma toe in de productiviteitsprojecten, omdat het een combinatie is van twee verbetermethoden die uitstekend samengaan. Uitgangspunt hierbij is dat Six Sigma een Lean organisatie versterkt.

 

 

Lees meer

Ervaring in productiviteit

Summit Group heeft onder meer ervaring in het verbeteren van productiviteit in diverse gebieden. Lees meer over deze gebieden door op de 'Lees meer' button te klikken.

 

 

 

Lees meer

Gegarandeerd resultaat

Omdat ons team veel ervaring heeft in de verschillende markt- segmenten, doen wij u een concreet voorstel op basis van een korte analyse. In dit voorstel laten we u onderbouwd zien, welke kosten- en procesverbeteringen we hebben geconstateerd.

En we zijn bereid onszelf te verplichten dit resultaat te behalen. Een project is voor ons alleen geslaagd, wanneer het ook tot de door u gewenste resultaten leidt. Dit betekent dat u garanties krijgt op wat uw projectkosten minimaal zullen opbrengen.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl